zaterdag, 25. juli 2015 - 10:02 Update: 25-07-2015 10:07

Bezoekersrecord van 1.5 miljoen bezoekers Vierdaagsefeesten Nijmegen

Bezoekersrecord van 1.5 miljoen bezoekers Vierdaagsefeesten Nijmegen
Foto: Gemeente Nijmegen
Nijmegen

De Vierdaagsefeesten in Nijmegen hebben een recordaantal van 1.508.500 bezoekers getrokken in de binnenstad van Nijmegen. Dit meldt de gemeente Nijmegen zaterdag.

'Met dit nieuwe record in the pocket blikt de organisatie met een tevreden gevoel terug op een fantastische week feest', aldus de gemeente.  

Bezoekersrecord 

Een week lang fantastische muziek- en theaterprogrammering op 37 podia in de binnenstad van Nijmegen met terrassen en kraampjes boordevol lekker eten in alle soorten en maten, heerlijk weer, prachtig aangeklede locaties en goedgezinde mensen heeft geresulteerd in een bezoekersrecord voor Vierdaagsefeesten! 

Met maar liefst 1.5 miljoen bezoekers was het nog nooit eerder zó druk in het centrum van Nijmegen. ‘Een record was geen ambitie, maar het overkomt je, alles klopte dit jaar,’ laat de organisatie weten. Bij aanvang van Vierdaagsefeesten werd met 197.000 bezoekers al een record gevestigd met de drukste zaterdag ooit. 

De organisatie is trots op alle ondernemers, vrijwilligers, harde werkers, ondersteunende diensten en organisaties die het evenement zo mooi hebben neergezet en dankt alle enthousiaste bezoekers die de afgelopen week de Nijmeegse binnenstad aandeden en hun zeer gewaardeerde sfeervolle steentje bijdroegen aan deze fantastische week.