zondag, 26. juli 2015 - 22:49 Update: 26-07-2015 22:57

Politie zoekt getuigen mishandeling met knuppel Heesch

Politie zoekt getuigen mishandeling met knuppel Heesch
Foto: fbf archief
Heesch

De politie, die zondagochtend rond 01.45 uur op de Vivaldistraat in Oss 5 inzittenden aan heeft gehouden van een personenauto die verdacht worden van betrokkenheid bij een mishandeling met een knuppel van een 22-jarige jongen uit Heesch is op zoek naar getuigen.

Het incident vond vlak voor de aanhouding plaats rond 1.20 uur op een parkeerterrein van een eetgelegenheid aan de Cereslaan in Heesch. De verdachten zijn 4 mannen uit Oss in de leeftijd van 51, 22, 17 en 16 jaar en een vrouw van 19 jaar uit Berghem.

Het slachtoffer stond samen met een aantal vrienden met zijn fiets op de eerder genoemde parkeerplaats. Een auto met vijf personen erin kwam voorbij gereden, keerde vervolgens om en stopte ter hoogte van het slachtoffer. Hierna zouden de vijf inzittenden zijn uitgestapt en renden op het slachtoffer en zijn vrienden af.

Honkbalknuppel

Zonder enige aanleiding zou het slachtoffer door een van de verdachten met een honkbalknuppel tegen het hoofd geslagen zijn. Het slachtoffer hield er een flinke hoofdwond aan over. Hij heeft inmiddels aangifte gedaan. Een van zijn vrienden, een 20-jarige jongen uit Heesch verklaarde ook te zijn geslagen met een honkbalknuppel en kreeg ook een vuistslag in het gezicht.

Honkbalknuppel in auto aangetroffen

Aan de hand van een signalement kon even later het voertuig met vijf personen erin worden staande gehouden op de Vivaldistraat in Oss. Toen bleek dat er een honkbalknuppel in het voertuig lag werd deze onmiddellijk voor verder onderzoek in beslag genomen en werden alle inzittenden aangehouden. De verdachten zijn ingesloten voor verder onderzoek. Mogelijk dat beide groepen eerder in de nacht elkaar met elkaar hebben gevochten. De politie is nog volop bezig met het onderzoek.

Getuigen gezocht

De politie roept ooggetuigen op zich te melden die iets gezien of gehoord hebben en dat te maken kan hebben met de ernstige mishandeling. Zij kunnen daarvoor contact opnemen met de politie: 0900-8844. Anoniem kan ook: 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112: