dinsdag, 28. juli 2015 - 21:54 Update: 29-07-2015 9:29

Onderzoek of in Australië gevonden koffer met lichaam meisje Maddie McCann is

Onderzoek of in Australië gevonden koffer met lichaam meisje Maddie McCann is
Foto: Familie McCann
Londen

De politie in Engeland, die de verdwijning van Madeleine McCann onderzoekt, heeft contact opgenomen met de autoriteiten in Australië nadat daar eerder deze maand langs de snelweg in de buurt van Adelaide een koffer was gevonden met daarin de stoffelijke resten van een meisje van ongeveer twee tot vier jaar oud.

Dit melden de Engelse media dinsdagavond. 

Volgens de Australische politie is er op dit moment geen enkel bewijs dat het om het lichaam gaat van de vermiste Engelse Madeleine McCann die op driejarige leeftijd verdween toen ze met haar familie Portugal op vakantie was. 

De autopsierapporten in Australië wijzen er wel op dat het een jong meisje betreft tussen de 2 en 4 jaar oud en dat in 2007, het jaar waarin 'Maddie' ook verdween, zou zijn overleden. 

De koffer met de stoffelijke resten werd volgens de lokale politie gevonden naast een afgelegen snelweg in Wynarka eerder deze maand. Het is nog niet gelukt om het meisje te identificeren. Totdat dit is gebeurd houdt de politie nog wel alle mogelijkheden open, ook die dat het toch om Maddie gaat maar dat is op dit moment pure speculatie.

Categorie:
Tag(s):