zaterdag, 1. augustus 2015 - 17:20 Update: 01-08-2015 17:22

Twee doden bij aanrijding A65 bij Berkel-Enschot

Twee doden bij aanrijding A65 bij Berkel-Enschot
Foto: Politie
Berkel-Enschot

Eenzijdige aanrijding met dodelijke afloop Berkel-Enschot - Bij een eenzijdige aanrijding zijn zaterdagmiddag twee inwoners van Sint-Michielsgestel om het leven gekomen. De familie is op de hoogte gebracht en we leven met ze mee.

Op zaterdag om 12.20 uur kwamen er verschillende telefoontjes binnen bij de meldkamer van een ernstige aanrijding op de rijksweg A65 in de richting van Tilburg. De hulpdiensten spoedden zich naar de rijksweg maar toen bleek dat hulp niet meer mocht baten. De twee inzittenden van de auto waren bij de aanrijding om het leven gekomen.

Toedracht

De politie is meteen een onderzoek gestart en uit een getuige verklaring kunnen we de conclusie trekken dat de bestuurder door onbekende oorzaak de macht over het stuur moet zijn verloren. De auto raakt daardoor van de weg af en kwam tegen een paal waar een verkeersbord aan hing tot stilstand. Door de klap zijn de beide inzittenden, 19 en 21 jaar uit Sint-Michielsgestel, direct overleden. De jonge mannen waren op weg naar een vakantiebestemming met twee anderen die ruim voor ze uit reden. De familie is van dit trieste nieuws op de hoogte gebracht.

Provincie:
Blik op 112: