dinsdag, 4. augustus 2015 - 13:58 Update: 04-08-2015 14:12

Concert 'Forever Tour' Supertramp in Ziggo Dome afgelast

Concert 'Forever Tour' Supertramp in Ziggo Dome afgelast
Foto: Archief EHF
Amsterdam

De muziekband Supertramp heeft alle concerten voor de komende Europese 'Supertramp Forever'-tournee geannuleerd. Dit meldt Ziggo Dome dinsdag.

Ziekte Rick Davies

Bandoprichter Rick Davies kampt met gezondheidsproblemen. Bij Davies werd onlangs multipel myeloom vastgesteld en hij is begonnen aan een agressieve behandeling om deze ziekte te bestrijden. Multipel myeloom, ook wel bekend als 'ziekte van Kahler', is een kwaadaardige aandoening van plasmacellen, die zich meestal in het beenmerg bevinden.

'Als onderdeel van de 'Supertramp Forever'-tournee zou de band een concert geven in een uitverkochte Ziggo Dome op 11 december. Alle kaartkopers ontvangen binnenkort een e-mailbericht met meer details over het retourneren van kaarten', aldus Ziggo Dome.  

Rick Davies: 'Ik keek er echt naar uit om terug te keren naar Europa om weer met de band te komen spelen'. Het spijt me dat ik iedereen moet teleurstellen die de tour enorm heeft gesteund. Helaas hebben mijn huidige gezondheidsproblemen roet in het eten gegooid en moet ik op dit moment al mijn energie focussen op het verkrijgen van een goede gezondheid'. 

Categorie:
Provincie: