dinsdag, 4. augustus 2015 - 14:37 Update: 04-08-2015 15:53

Is jouw originele autoselfie een jaar gratis autorijden waard?

Is jouw originele selfie met een auto een jaar gratis rijden waard?
Foto: Dealerdirect
Enschede

Wie wil dat nou niet, een jaar lang gratis autorijden en bovendien ook nog eens in de 'coole' Volkswagen Up. Het kan je gebeuren en je hoeft er niet eens echt heel veel voor te doen.

Maak in de maand augustus een zo origineel mogelijke foto van jezelf én een willekeurige auto. Zet deze foto vervolgens op Instagram met als toevoeging #autoselfie. de meest bijzondere en spraakmakende selfie maakt de grootste kans om te winnen. 

Originele autoselfie

Inkoopplatform Ikwilvanmijnautoaf.nl. vraagt Nederlanders om in de maand augustus een zo origineel mogelijke selfie te maken samen met een auto. Je maakt hiermee kans om een jaar lang gratis te rijden in een stoere Volkswagen Up. 

Meedoen is simpel: geef je foto de hashtag #autoselfie en vermeld daarbij @ikwilvanmijnautoaf. Zorg dat je account openbaar is zodat de jury van ikwilvanmijnautoaf.nl jouw bijdrage kan beoordelen. En wie weet levert jouw selfie wel een jaar lang rijden in een 'coole' auto op!

'Onmeunig' mooie prijs

“Wij houden net als veel Nederlanders van te gekke auto’s en tegenwoordig heeft iedereen altijd wel een camera op zak. Het idee voor een ‘autoselfie’ was daarom snel geboren en past prima bij onze doelgroep. Het is een kleine moeite maar die willen we wel groots belonen. Een jaar lang gratis rijden is toch een, in goed Twents, 'onmeunig' mooie prijs”, zegt Niels Oude Luttikhuis, één van de twee oprichters van Dealerdirect.nl.

Categorie: