dinsdag, 4. augustus 2015 - 21:46 Update: 04-08-2015 21:49

Politie op zoek naar man na korte verdwijning 6-jarig meisje

Politie op zoek naar man na korte verdwijning 6-jarig meisje
Foto: Archief EHF
Ritthem

Dinsdag is de politie in Zeeland een onderzoek gestart naar de korte verdwijning van een 6-jarige meisje. 'Het kind is gisterenavond rond 18.50 uur bij haar woning afgezet door een man met een fiets', meldt de politie dinsdag. De politie is naar hem op zoek.

Oproep Burgernet

De moeder van het meisje heeft contact opgenomen met de politie als zij verneemt dat haar dochtertje achterop de fiets door een onbekende man bij de woning is afgezet. Het meisje dat op straat aan het spelen is wordt omstreeks 18.15 uur aangesproken door de man. 

Deze neemt haar mee achterop de fiets en rijdt vervolgens met haar in de omgeving rond. Vervolgens brengt hij haar om en nabij 18.50 uur naar haar woning. Via Burgernet is een oproep uitgedaan om uit te kijken naar deze man. Tot nu toe is onbekend wie hij is.

Signalement

Omdat niet geheel duidelijk is waarom de man het meisje achterop de fiets heeft thuisgebracht, is de politie naar hem op zoek. Het gaat om een blanke man van tussen de 30 en 38 jaar. Hij heeft een normaal postuur met een geschatte lengte van 1.83 m, kort stekelig donkerblond/lichtbruin haar met opvallend lichte ogen. Verder draagt hij een oorbel. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):