maandag, 10. augustus 2015 - 22:10 Update: 10-08-2015 22:12

Blamage voor Go Ahead Eagles in Eindhoven

foto van Go Ahead Eagles | Go Ahead Eagles

Elfvoetbal/BlikopNieuws-Go Ahead Eagles is tegen de eerste zeperd van het seizoen aangelopen. In het Philips Stadion werd maandagavond met 1-0 verloren van Jong PSV. Olivier Rommens maakte de enige treffer namens de Eindhovenaren.

De ploeg van trainer Dennis Demmers trad met enkele nieuwelingen aan tijdens de eerste wedstrijd in de Jupiler League. Zo was er onder meer een plek toebedeeld aan Leon de Kogel, Norichio Nieveld en Elvio van Overbeek. Die nieuwe gezichten konden niet voorkomen dat de degradant onderuit ging.

De 20-jarige Rommens besliste de wedstrijd voor rust na matig verdedigen van Nieveld. Na de pauze zette de gasten nog wel aan maar een echte vuist konden Deventenaren niet meer maken.

RKC Waalwijk leek lange tijd de zege te pakken op bezoek bij Telstar. Arsenio Valpoort zette de gasten in de 38e minuut op voorsprong. Daar leek het bij te blijven waar het niet dat Kevin van Essen in de 88e minuut de gelijkmaker aantekende. Telstar dacht er met de zege vandoor te gaan maar de winnende treffer werd vanwege buitenspel afgekeurd. Rafael Uiterloo kreeg wegens protesten nog zijn tweede gele kaart.