dinsdag, 11. augustus 2015 - 19:51 Update: 11-08-2015 20:42

Dré Hazes geschrokken na brand bij schoonouders

Dré Hazes geschrokken na brand bij schoonouders
Foto: MV
Zevenhuizen

Een grote brand heeft dinsdagochtend brasserie Het Zonnetje aan de Strandweg in het Zuid-Hollandse Zevenhuizen volledig verwoest.

De brand was zo heftig dat werd opgeschaald naar middelbrand. De brasserie was eigendom van de vader van de vriendin van Dré Hazes jr. Dré Hazes heeft op Instagram geschokt gereageerd op de brand en zijn medeleven en steun betuigd aan zijn schoonvader.

Op Instagram laat Dré Hazes weten: 'Het levenswerk van mijn schoonvader is in rook opgegaan. Wat heb ik daar in anderhalf jaar tijd mooie avonden mogen beleven. Brasserie Het Zonnetje is niet meer. Sterkte lieve vriend'. Ook Dré's vriendin, Monique Noël,  is geschokt en erg verdrietig, Aan RTL Boulevard laat ze weten: 'Ik ben erg van slag. Mijn ouders hebben dit helemaal zelf opgebouwd, ik kwam er al sinds ik een klein meisje was.'

De brand brak vlak voor middernacht uit en legde het pand helemaal in de as. De brandweer kon niet meer doen dan het gecontroleerd uit laten branden. De vuurontwikkeling ging vooral zo snel omdat het pand van hout was. De brasserie stond sinds begin dit jaar te koop. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend,  maar de politie sluit brandstichting niet uit.

Categorie: