woensdag, 12. augustus 2015 - 16:07 Update: 12-08-2015 16:10

Politie zoekt getuigen na aanhouding in onderzoek mensenhandel

Politie zoekt getuigen na aanhouding in onderzoek mensenhandel
Foto: Archief MV
Eindhoven

De politie hield dinsdagavond 11 augustus een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aan op verdenking van mensenhandel. Dit nadat agenten eerder die avond in Eindhoven een gewonde vrouw op straat aantroffen.

Een alerte burger belde dinsdagavond kort voor 18.30 uur de meldkamer met het bericht dat een vrouw tegen haar wil op de Eindhovense Celebeslaan in een auto zou worden getrokken. Agenten gingen poolshoogte nemen en troffen op de Celebeslaan een 20-jarige vrouw uit Utrecht aan met verwondingen aan haar gezicht en bloedvlekken op haar kleding.

De politie vertrouwde het verhaal dat de vrouw aan hen vertelde niet en nam haar voor verder onderzoek mee naar het politiebureau in Eindhoven. Later op de avond kwam een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats op het politiebureau die de vrouw op wilde halen. Hij had haar paspoort bij zich. Aangezien in het verdere onderzoek verdenkingen in de richting van mensenhandel rezen werd de man aangehouden. Het voertuig van de verdachte is in beslag genomen. De man zit vast voor verder onderzoek.

Getuigen mishandeling gezocht

De politie wil graag in contact komen met getuigen van de mogelijke mishandeling van de vrouw. Deze zou dinsdagavond 11 augustus rond 18.30 uur op of in de omgeving van de Celebeslaan in Eindhoven plaats hebben gevonden. Heeft u iets gezien of gehoord dat met deze zaak in relatie gebracht kan worden? Deel deze informatie dan met de politie. Dat kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem door via 0800-7000 melding te doen. Ook op onze site kunt u tips kwijt. Ga daarvoor naar politie.nl/melden. Beschikt u eventueel over foto- of beeldmateriaal, deel deze dan via www.politie.nl/upload.

Provincie:
Blik op 112: