woensdag, 12. augustus 2015 - 16:14 Update: 12-08-2015 17:13

Rafaël en Sabia nu toch echt uit elkaar

Rafaël en Sabia nu toch echt uit elkaar
Amsterdam

Er gingen al weken geruchten dat Rafaël van der Vaart (32) en Sabia Engizek (37) uit elkaar zouden zijn. Inmiddels heeft Sabia Engizek tegenover het Duitse OK Magazine toegegeven dat het over is tussen haar en Rafaël van der Vaart.

Sabia Engizek: 'We hebben besloten dat het beter is de relatie te beëindigen'. Aan de kant van Rafaël van der Vaart was al weken geleden via een familielid bevestigd dat het over en uit was, maar Sabia bleef eerst nog ontkennen.

Het besluit om de relatie te beëindigen zou onlangs in een  telefoongesprek zijn genomen. In een interview met Story zegt Sabia dat het niet al zes weken uit is, zoals sommige media beweerden, maar pas sinds deze week. Sabia: 'We houden nog steeds van elkaar, maar een relatie is nu lastig vol te houden.' Verder laat Sabia weten dat Rafaël de zwangerschap en, als alles goed gaat, de geboorte van hun kindje op afstand zal moeten volgen.

Volgens Sabia liggen externe factoren ten grondslag aan het mislukken van hun relatie met Rafaël. Sabia: 'Ik ben de afgelopen twee jaar continu neergesabeld in de media.' Zo schreven sommige media dat Sabia, die al 2 kinderen verloor, dat ze haar zwangerschap verzonnen zou hebben om Rafaël bij zich te houden. Anderen schreven weer dat ze wel zwanger was maar niet van Rafaël.

Sabia: 'k ging door een hel'. Als ik dat gevoel onder woorden zou moeten brengen zou ik zeggen: het is als iemand die na een verkrachting voor dood wordt achtergelaten.'