donderdag, 13. augustus 2015 - 13:33 Update: 13-08-2015 18:12

Technisch dienstverlener Kuijpers toont interesse in specifieke onderdelen Imtech

Kuijpers toont interesse in specifieke onderdelen Imtech
Foto: Imtech
Helmond

Technisch dienstverlener Kuijpers uit Helmond heeft zich bij de bewindvoerders van Imtech gemeld als geïnteresseerde voor mogelijke overname van specifieke activiteiten in Gebouwen en Industrie in Nederland.

Service, Beheer en Exploitatie sluiten goed aan bij het huidige dienstenpakket van Kuijpers. Evenals specialistische onderdelen, zoals sprinklerinstallaties, elektronische beveiliging, gebouwautomatisering en procesautomatisering.  Dit schrijft het bedrijf donderdag op de site.

Kuijpers betreurt de gang van zaken bij Imtech voor haar medewerkers en klanten. Het blijft onrustig in de bouw- en installatiebranche. En het is betreurenswaardig dat een gerespecteerde collega (technisch dienstverlener) de problemen vooralsnog niet te boven komt. Hoewel de economie aantrekt is herstel niet vanzelfsprekend. De capaciteit gedreven branche is en blijft onderhavig aan een risico- en prijserosie die ten koste gaat van kwaliteit, service en ontwikkeling. 

Kuijpers heeft haar interesse getoond, omdat de continuïteit van de bedrijfsvoering van haar klanten gewaarborgd moet blijven. “Deze klanten en ook de Imtech mensen moeten morgen verder” zegt Aukje Kuypers, voorzitter van het directieteam. "Wij staan klaar als het nodig is om de risico's voor hún bedrijfsvoering te beperken." 

Kuijpers biedt klanten en medewerkers deze zekerheid, dat doet zij al meer dan 90 jaar. Kuijpers is met name actief in de gezondheidszorg, cultuur, onderwijs & onderzoek en Food, Farma en High Technology sectoren. Zo realiseert zij onder andere het nieuwe Reinier de Graaff Gasthuis te Delft, een hoogwaardig laboratorium voor Technische Natuurwetenschappen voor de TU Delft, een zeer specifiek Biosafety Laboratorium voor het Erasmus Medisch Centrum te Rotterdam, de renovatie van het Tandheelkundegebouw op de Nijmeegse campus en tevens verzorgt zij het beheer, onderhoud en exploitatie van de Energiecentrale van het Catherina Ziekenhuis te Eindhoven, het onderhoud van de technische installaties van het Rijksmuseum, het van Gogh museum, de Hermitage, Pathé Bioscopen, Universiteit Leiden, het Albert Schweitzer Ziekenhuis en vele andere aansprekende klanten.

Provincie:
Tag(s):