dinsdag, 18. augustus 2015 - 8:07 Update: 18-08-2015 19:18

IKEA roept klanten op PATRULL nachtlichtje met sensor terug te brengen

IKEA roept PATRULL nachtlichtje terug vanwege veiligheidsrisico
Foto: Ikea
VS

IKEA verzoekt klanten die een PATRULL nachtlichtje met sensor gebruiken dit niet langer te doen en het product terug te brengen naar een IKEA woonwarenhuis. Zij krijgen het volledige aankoopbedrag terug.

IKEA heeft onlangs één melding - uit Oostenrijk - ontvangen over een jongetje van anderhalf jaar dat verwondingen opliep toen hij met een PATRULL nachtlichtje in de weer was. Het jongetje probeerde het lichtje uit een stopcontact te trekken, waarop het afdekkapje losliet, met een elektrische schok als gevolg. Het jongetje heeft hier gelukkig geen blijvende verwondingen aan overgehouden.  

Klanten kunnen het PATRULL nachtlichtje terugbrengen naar een IKEA woonwarenhuis. Zij krijgen dan het volledige aankoopbedrag terug. Er is geen kassabon of ander aankoopbewijs nodig voor de terugbetaling. Voor meer informatie kunnen klanten contact opnemen via het gratis telefoonnummer 0800-453 2649.

Het PATRULL nachtlichtje met sensor is inmiddels uit het IKEA assortiment gehaald. Dit product was sinds 2013 in Europa en Noord-Amerika te koop. 

Categorie:
Tag(s):