dinsdag, 18. augustus 2015 - 9:01 Update: 18-08-2015 13:58

Ongevallen zorgen voor drukke ochtendspits

Foto van file | Archief FBF.nl
Foto: Archief FBF.nl
Utrecht

Het is dinsdagochtend behoorlijk druk op de wegen. In de ochtendspits staan mensen door heel het land wel in een file. Rond 8.00 uur stond er volgens de ANWB 227 kilometer file. De files nemen inmiddels af.

Amsterdam

Zo was er flink wat vertraging op de A1 richting Amsterdam. Daar was op het wegdek na een eenzijdige aanrijding een flink oliespoor ontstaan dat moest worden opgeruimd. Dit zorgde voor veel fileleed op de A1 en de A6. De opruimwerkzaamheden zouden volgens Rijkswaterstaat nog tot 10.30 uur duren.

Ongeval Gouda

Op de A12 tussen Reeuwijk en Gouda liep het verkeer vast door een ongeval tussen zeven voertuigen. Deze aanrijding vond plaats rond 06.00 uur. Bij de aanrijding raakte niemand gewond. De vertraging door het ongeval liep op tot een uur. Rond 08.00 uur was de weg weer vrij en kwam het verkeer weer op gang.  

Europoort

Op de A15 bij Europoort ging het ook mis. Daar klapte zes auto's op elkaar dat wat voor de nodigde stremming zorgde. Ook hier liep het verkeer tussen Rotterdam en Spijkenisse meer dan een uur vertraging op. De weg is inmiddels vrijgegeven. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):