woensdag, 19. augustus 2015 - 12:31

AZ hield transfer van Gouweleeuw naar Olympiakos Piraeus tegen

AZ hield transfer van Gouweleeuw naar Olympiakos Piraeus tegen
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Alkmaar

(ElfVoetbal)JEFFREY GOUWELEEUW is teleurgesteld in AZ. De Alkmaarders hielden volgens de verdediger een transfer naar het Griekse Olympiakos Piraeus tegen.

Na het vertrek van Nemanja Gudelj, Steven Berghuis, Aron Jóhannsson, Wesley Hoedt, Simon Poulsen en Esteban wilde AZ geen zevende basisspeler laten vertrekken. Dat is in strijd met de afspraken die de aanvoerder met de club heeft gemaakt, zo beweert Gouweleeuw tegen FOX Sports. "De afspraak was dat ik hier twee jaar zou spelen en dat speel ik. Dan is het jammer dat er een veto wordt uitgesproken. De manier waarop ze ermee omgaan, vind ik jammer. Ik heb vaak aangegeven een stap te willen maken. Vorig jaar al."

Beide partijen gingen om de tafel en hebben het geschil uitgesproken. "Als AZ nee zegt, dan kan je hoog of laag springen, maar dat helpt niet. Al zal ik altijd zeggen waar het op staat. Olympiakos is een mooie club, ze spelen op een hoger podium. Ik heb ze in de voorbereiding tegen Feyenoord aan het werk gezien. Dat zag er goed uit. Ik was hun eerste keuze. Nu hebben ze Manuel Da Costa gehaald."

Categorie:
Tag(s):