woensdag, 19. augustus 2015 - 13:46

Politie op zoek naar automobilist die doorreed na aanrijding met rolstoeler

Politie op zoek naar automobilist die doorreed na aanrijding met rolstoeler
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Breda

De politie in Breda is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zaterdagavond 15 augustus 2015 omstreeks 23.50 uur plaats vond nabij de oversteekplaats tussen de Haagdijk en de Tolbrugstraat. Een 32-jarige Bredanaar in een rolstoel werd daar geschept door een auto die doorreed.

Een bestuurder in een donkerkleurige Volkswagen, vermoedelijk Polo of Golf, kwam vanaf de Haagdijk en sloeg rechts af richting de Markendaalseweg. Hij kwam in aanrijding met een man in een rolstoel. Het slachtoffer werd uit het voertuig geslingerd en viel daardoor op de weg. De automobilist reed door zonder zich om de man te bekommeren. Omstanders hebben het slachtoffer geholpen. Hij liep lichte verwondingen op waaraan hij door de huisarts behandeld is.

Oproep

De politie is op zoek naar getuigen. Uit het onderzoek is gebleken dat er meerdere mensen waren die getuige waren. Een deel van de omstanders heeft het slachtoffer ook nog geholpen. Zij worden dringend verzocht contact op te nemen via 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112: