zondag, 23. augustus 2015 - 9:12 Update: 23-08-2015 19:25

Identiteit verongelukt vrouw A59 bekend

Vrouw komt om het leven bij verkeersongeluk op A59
Foto: fbf
Drunen

De politie doet onderzoek naar een dodelijk ongeluk op de A59 ter hoogte van Drunen. Het ongeluk gebeurde zondagochtend 23 augustus rond 00.30 uur. De vrouw kwam hierbij te overlijden. Haar identiteit is inmiddels vastgesteld.

Bij de meldkamer kwamen zondagochtend rond 00.30 uur enkele meldingen binnen dat een vrouw over de A59 ter hoogte van Drunen zou lopen. Agenten gingen direct poolshoogte nemen. Terwijl agenten onderweg waren, kwam de melding binnen dat de vrouw aangereden zou zijn. Ter plaatse werd het stoffelijk overschot van een vrouw aangetroffen op de snelweg, ter hoogte van afslag Heusden - Wijk en Aalburg. De identiteit van het slachtoffer is inmiddels bekend. Het gaat om een 36-jarige vrouw uit Haarsteeg.

Onderzoek

Een paar kilometer verderop, richting Waalwijk, trof de politie een auto op de vluchtstrook aan met daarin een echtpaar uit Dinteloord. De 76-jarige bestuurder gaf aan tegen iets onbekends te zijn gebotst. Hij had een klap gehoord, maar niets of niemand gezien. Zijn auto had schade opgelopen. De man en zijn vrouw zijn meegegaan naar het politiebureau voor een gesprek en kregen te horen dat op de A59 een vrouw was aangereden. De auto van het echtpaar is in beslag genomen. Getuigen gaven in de loop van het onderzoek aan dat de vrouw op het moment van de aanrijding op de rijbaan zat. De politie doet nog verder onderzoek naar de exacte toedracht van het ongeluk.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):