woensdag, 2. september 2015 - 15:25 Update: 02-09-2015 20:15

Zoon (17) verdacht van familiedrama in Veghel

Politie maakt identiteit slachtoffers woning Veghel bekend
Foto: Archieffoto persburo Sander van Gils
Veghel

De politie heeft woensdag de identiteit van de drie slachtoffers bekendgemaakt die dinsdag dood in een woning aan de Fazantendonk in Veghel werden aangetroffen. Dit heeft de politie woensdag laten weten.

'De slachtoffers zijn familie van elkaar. De 50-jarige bewoonster kwam samen met haar 10-jarige dochter door geweld om het leven evenals als haar 67-jarige moeder uit Veghel. Verder onderzoek moet uitwijzen wat de precieze doodsoorzaak van het drietal is', aldus de politie.

De politie is nog volop bezig met het onderzoek naar de vondst van drie lichamen. Dinsdag kreeg de politie rond 17.45 uur een melding dat er in de woning mogelijk iets aan de hand zou zijn. Kort daarna vonden agenten de lichamen van drie personen in het huis.

17-jarige verdachte aangehouden

Dinsdagavond hield de politie rond 19.00 uur een 17-jarige jongen uit Veghel aan in de omgeving van de woning op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de slachtoffers. De verdachte is de zoon van de bewoonster en broer van het jongste slachtoffer.

Duidelijkheid

De jongen zit vast en wordt op het bureau verhoord. De technische recherche doet in de woning uitgebreid sporenonderzoek. Dat onderzoek zal naar alle waarschijnlijkheid nog enige dagen in beslag nemen.

De verdachte wordt waarschijnlijk vrijdag voorgeleid aan de rechter-commissaris.

Provincie:
Blik op 112: