vrijdag, 4. september 2015 - 12:49

Politie onderzoekt autobrand in Den Bosch

Den Bosch

In de nacht van donderdag op vrijdag werden bewoners van de Oeterselaan in Den Bosch rond 4.45 uur opgeschrikt door een hardnekkige autobrand. Door snel ingrijpen kon een auto welke naast het brandende
voertuig stond in veiligheid worden gebracht.

Het vuur verwoeste de auto volledig en ook twee naastgelegen bomen liepen flinke schade op. Enkele buurtbewoners keken toe hoe de brandweer het vuur doofde. Terwijl de brandweer het vuur doofde sprak de politie met enkele buurtbewoners. Een bewoner wist te vertellen dat het uitgebrande voertuig niet in deze straat thuis hoorde. Toen hij rond 3.15 uur vannacht thuis kwam trof hij het voertuig nog niet aan. De politie is een onderzoek gestart naar de herkomst van de auto.

Gezien de omstandigheden sluit men brandstichting niet uit. In januari van dit jaar brandde in de Oeterselaan ook al een auto uit. Toen ging het om een auto van een buurtbewoner. Brandstichting werd toen niet vastgesteld maar met enige regelmaat gaan er in Den Bosch auto's in vlammen op. De politie onderzoekt of de vele autobranden met elkaar te maken hebben.
 

Provincie:
Blik op 112: