woensdag, 9. september 2015 - 12:08 Update: 09-09-2015 15:08

Gordon donderdag weer naar huis

Gordon mag donderdag naar huis, maar wil geen bloemen of kaartjes
Foto: Miranda Visser
Athene

Goed nieuws voor Gordon. De zanger mag donderdag naar huis. Dat heeft hij woensdag te horen gekregen.

Gordon op sociale media: 'De pijn is al wat minder, niet zo gek met de morfine die ik krijg, en morgen mag ik naar huis! Om daar verder te herstellen en te revalideren.' Op zijn facebookpagina schrijft Gordon dat hij de fysieke klap gaat overwinnen ook al doet alles verschrikkelijk veel pijn. Maar de mentale klap komt nu wel heel hard aan.

Gordon op zijn facebookpagina: 'Mijn verwondingen waren dusdanig dat bij verkeerd transport etc. mijn longen geperforeerd hadden kunnen worden en dan had deze jongen er gewoonweg niet meer geweest. Ik heb dus enorm geluk gehad, een engeltje op mijn schouder, wel die andere dan want deze linker is gebroken. Ook mijn kaak doet pijn en val regelmatig flauw dus een hersenschudding lijkt ook zeer waarschijnlijk.'

Dat de zanger/presentator zijn humor door alles niet is verloren, blijkt wel uit de beschrijving van zijn kamer in het ziekenhuis in Athene: 'Mijn suite in Mykonos met zeezicht werd uiteindelijk een ziekenhuiskamer met WC zicht'. 

Gordon is blij dat hij naar huis mag om daar in alle rust te kunnen herstellen. Hij bedankt voor alle blijken van medeleven die hem enorm hebben gesteund en waarvoor hij heel dankbaar is, maar vraagt tegelijkertijd om hem geen bloemen of kaartjes te sturen. Liever ziet hij dat zijn betrokken fans dat geld overmaken naar giro 555 'voor die mensen die het veel harder nodig hebben dan ik'.

Gordon raakte in de nacht van donderdag op vrijdag gewond toen hij op het Griekse eiland Mykonos van achteren werd aangereden door een auto. Daarbij liep hij een gebroken sleutelbeen, gebroken ribben en een gebroken schouderblad op.

Categorie: