maandag, 14. september 2015 - 13:01 Update: 14-09-2015 13:04

Echtpaar geschopt en geslagen door groep jongeren

Echtpaar geschopt en geslagen door groep jongeren
Foto: SXC
Koudekerke

Zondagmorgen vroeg zijn op de Strandweg een man en een vrouw door diverse jongens en meisjes geslagen en geschopt. Vooral de vrouw is hierbij gewond geraakt.

Het incident gebeurde rond 02.30 uur. Het echtpaar woont in de buurt van de parkeerplaats aan de Strandweg. Na middernacht werd door een groep van ongeveer tien tot vijftien jongeren in de buurt van deze parkeerplaats overlast veroorzaakt. De bewoonster ging naar de groep toe en vroeg tevergeefs of de jongeren weg wilden gaan.

Geweldpleging

Daarna liep het uit de hand. De bewoner was ondertussen ook naar buiten gekomen. Een van de jongens gooide een fiets naar hem toe. De vrouw werd aan haar haren getrokken, waarbij ze op de grond viel. Daarna werd vooral de vrouw geslagen en geschopt. Ook de man werd aangevallen.

Hulp

Terwijl de geweldplegingen plaatsvonden, kwam een 17-jarige jongeman uit Vlissingen voorbij. Hij zag dat de vrouw op de grond lag en geslagen en geschopt werd. De jongeman hielp de vrouw, waarbij hij zelf ook nog enkele klappen en schoppen kreeg. Hierop vertrok de groep.

Aangiften

De vrouw liep diverse verwondingen aan haar lichaam op. Een GGD-arts heeft haar onderzocht. Zondagochtend hebben de vrouw en de man op het politiebureau in Vlissingen aangifte gedaan.

Provincie:
Blik op 112: