maandag, 14. september 2015 - 15:48 Update: 14-09-2015 16:08

Man (37) ernstig gewond na vechtpartij in café in Oss

Man (37) ernstig gewond na vechtpartij in café in Oss
Foto: Archief EHF
Oss

In de nacht van zondag op maandag raakten tijdens een vechtpartij in een café in Oss vier mannen gewond. 'Eén van hen raakte zwaargewond en is opgenomen in het ziekenhuis', meldt de politie die op zoek is naar de verdachte.

De meldkamer kreeg maandag kort na middernacht een melding van een vechtpartij in een café aan de Geurdenhof in Oss. De gewaarschuwde agenten troffen in de horecagelegenheid vier mannen met verwondingen aan. Een 37-jarige man uit Oss raakte ernstig gewond bij de vechtpartij. 

Snij- en steekwonden

Hij is met snij- en steekwonden aan zijn bovenlichaam per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De traumahelikopter kwam ter plaatse om medische assistentie te verlenen. Een 41-jarige inwoner van Oss had een forse verwonding in zijn gezicht. Hij zou met een glas zijn geslagen. 

Nog twee andere mannen liepen snijwonden op waaraan ze door het ambulancepersoneel ter plaatse zijn behandeld. Het 41-jarige slachtoffer is voor behandeling naar het ziekenhuis geweest, waar de wond in zijn gezicht werd gehecht. 

De vechtpartij zou ontstaan zijn nadat een bekende man het café binnen kwam lopen en bezoekers aansprak en uitdaagde. Hij zag kans om te vluchtten. De politie weet om wie het gaat en is op zoek naar de verdachte. Het onderzoek naar de exacte toedracht van de vechtpartij is nog in volle gang.

Provincie:
Blik op 112: