zaterdag, 19. september 2015 - 21:13 Update: 19-09-2015 21:17

Bestelbus uitgebrand op oprit van woning in Boxtel

Boxtel

Zaterdagochtend woedde een felle brand in een bestelbus welke geparkeerd stond op een oprit van een woning aan de Munsel in Boxtel.

Kort na 6.30 uur werd de brand opgemerkt waarna de hulpdiensten werden gealarmeerd. Bij aankomst van de brandweer stond de voorzijde van de bestelbus al volledig in brand en sloegen de vlammen metershoog uit hetvoertuig. Ook een boom en een heg raakten beschadigd voor het vuur.

De brandweer had het vuur snel onder controle maar kon niet voorkomen dat de bestelbus volledig afbrandde. Over de oorzaak van de brand doet de politie momenteel nog geen uitspraken, het onderzoek is nog in volle gang. Terwijl de brandweer de brand bluste was de politie al druk doende met het buurtonderzoek. Ondanks het vroege tijdstip stonden verschillende buurtbewoners te kijken. Eerder dit jaar werd Boxtel al opgeschrikt door een serie autobranden. De pyromaan die daarvoor is opgepakt verschijnt komende week voor de rechter.
Zij wordt er van verdacht bij drie autobranden uit die reeks betrokken te zijn geweest. Of de brand van afgelopen ochtend op een soortgelijke manier is ontstaan zal onderzoek moeten uitwijzen.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):