maandag, 21. september 2015 - 12:37

Politie zoekt getuigen van een zware mishandeling in Groningen

Foto van mishandeling
Foto: Archief FBF.nl
Groningen

De politie zoekt getuigen van een zware mishandeling van een 29-jarige inwoner van Groningen en een 32-jarige inwoner van Meerstad. Het duo werd zondagochtend 13 september omstreeks 04.30 uur op het Damsterdiep aangevallen door een groepje mannen.

Het 29-jarige slachtoffer liep zwaar letsel op aan onder andere zijn gezicht. Ook zijn 32-jarige vriend raakte gewond en moest zich onder doktersbehandeling stellen.

Beide mannen kwamen met de fiets vanuit het centrum van de stad en reden over het Damsterdiep. Ter hoogte van de dokterswacht kregen de twee een woordenwisseling met een groepje mannen. De twee fietsen verder. Ter hoogte van de containerwoningen in diezelfde straat werden ze ingehaald door twee scooters met daarop vier onbekende mannen. De vier vielen beide mannen aan.

Ze werden geslagen en geschopt. Het 29-jarige liep onder andere zwaar letsel op aan zijn gezicht. Het slachtoffer was afgelopen vrijdag 18 september pas in staat om aangifte te doen. De politie onderzoekt deze zware mishandeling en komt daarbij graag in contact met getuigen. 

Provincie:
Blik op 112: