maandag, 21. september 2015 - 13:00 Update: 21-09-2015 13:04

Banden van 27 auto’s lekgestoken

Banden van 27 auto’s lekgestoken
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Naaldwijk

In de nacht van zaterdag op zondag zijn op verschillende locaties in Naaldwijk en ‘s-Gravenzande banden van auto’s lekgestoken.

Bij de politie kwam zondagochtend omstreeks 02.00 uur een melding binnen dat banden van auto’s waren lekgestoken in Naaldwijk. Op een parkeerplaats aan het Wollegras in Naaldwijk waren de banden van vijf auto’s lekgestoken. In de nabijheid van het Wollegras, op het Zwanebloem, bleken acht automobilisten gedupeerd te zijn en op de Beatrix van Liesveldstraat troffen agenten vier auto’s met een platte band aan.

's-Gravenzande

Ook  vanuit ’s-Gravenzande kwamen meldingen over lekgestoken autobanden binnen.  Op de Gravin Aleidisstraat zagen agenten zeven voertuigen met een lekgestoken band staan. In de Van Lennepstraat stonden wee voertuigen met een lege band.

Onderzoek

Na de meldingen startte de politie direct een onderzoek. Verschillende buurtbewoners werden gehoord. Vermoedelijk zijn de banden lek gestoken tussen zaterdag 19 september 21.00 uur en zondag 20 september 02.00 uur. Inmiddels zijn alle eigenaren benaderd voor het doen van aangifte. De recherche onderzoekt de zaak en zoekt getuigen.

Provincie:
Tag(s):