donderdag, 24. september 2015 - 10:16 Update: 24-09-2015 13:28

Catharina Ziekenhuis Eindhoven waarschuwt bezoekers voor Marathon

Catharina Ziekenhuis Eindhoven waarschuwt bezoekers voor Marathon
Foto: Bon
Eindhoven

Het Catharina Ziekenhuis is op zondag 11 oktober tijdens de Marathon Eindhoven van 10.00 uur tot 18.00 uur moeilijk bereikbaar. Het ziekenhuis ligt midden in het parcours en is tijdens de marathon niet met het openbaar vervoer en lastig per auto te bereiken.

Bezoekers van het ziekenhuis, Spoedeisende Hulp en/of Huisartsenpost moeten rekening houden met omleidingsroutes en een langere reistijd. Na 15.00 uur is het ziekenhuis per auto weer via de normale route te bereiken. Het openbaar vervoer rondom het ziekenhuis ligt tot 18.00 uur stil.

Het Catharina Ziekenhuis is bereikbaar vanuit de John F. Kennedylaan vanaf noordelijke en zuidelijke richting. Ook via de Boschdijk en de 1e Lieven de Keylaan is het ziekenhuis bereikbaar. Op sommige punten in de stad zijn oversteekplaatsen gecreëerd, waar het verkeer over het parcours van de marathon wordt geleid. Op de belangrijkste kruispunten worden gele borden geplaatst met de juiste routes naar het ziekenhuis. Op www.catharinaziekenhuis.nl zijn alle routes naar het ziekenhuis duidelijk beschreven.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):