zondag, 27. september 2015 - 15:05

Vrouw zwaargewond na mishandeling door twee bekenden

Vrouw zwaargewond na mishandeling door twee bekenden
Foto: SXC
Willemstad

Een vrouw uit Willemstad is zaterdag in haar woning aan de Andries Vierlinghlaan door twee bekenden van haar mishandeld. De vrouw raakte hierdoor zwaargewond.

De politiemeldkamer kreeg rond 16.40 uur vanuit het ziekenhuis in Roosendaal een melding dat een vrouw op de afdeling Spoedeisende Hulp was en aangifte wilde doen. Toen agenten in het ziekenhuis kwamen, bleek dat het slachtoffer een gebroken oogkas had opgelopen, een gebroken kaak en een bloeding onder haar schedel had. De vrouw werd in het ziekenhuis opgenomen en deed aangifte van mishandeling.

Woordenwisseling

De vrouw meldde dat ze die dag een woordenwisseling met twee bekenden van haar had gehad. Hierbij was ze geslagen, waarop ze viel en even buiten westen was geweest. Het slachtoffer is korte tijd later naar het ziekenhuis gegaan.

Aanhoudingen

Rond 18.45 uur werd een 53-jarige man uit Willemstad in zijn woning aangehouden. Een 19-jarige inwoner uit Willemstad meldde zich rond 20.50 uur op het politiebureau in Roosendaal. Ook hij werd aangehouden. Beide mannen zijn voor verder onderzoek naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda overgebracht, waar ze zijn ingesloten. Ze hebben te horen gekregen dat ze langer vast blijven zitten en worden zondag verhoord.

Provincie:
Blik op 112: