maandag, 28. september 2015 - 11:15 Update: 28-09-2015 11:18

Spitsen Feyenoord worden beter en beter na stoppen Makaay

Spitsen Feyenoord worden beter en beter na stoppen Makaay
Foto: fbf
Rotterdam

(ElfVoetbal-BlikopNieuws) Feyenoord beleeft een uitstekend begin van de competitie. Met volgende week een programma waarin de twee grootste concurrenten tegen elkaar spelen, lonkt met een beetje fantasie een koppositie.

Ajax (19 punten, +16) kent namelijk een flink beter doelsaldo dan Feyenoord (16 punten, +6). Maar met Ajax - PSV en De Graafschap - Feyenoord op het programma weet je het nooit. Vooral omdat de spitsen van de Rotterdammers steeds beter in vorm lijken te komen. En dat allemaal dankzij spitsentrainer Roy Makaay.

Gisteren (zondag), in de met 2-0 gewonnen thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle, was daar bijvoorbeeld Eljero Elia die Makaay de credits gaf voor zijn doelpunt. "Daar train ik op met Roy Makaay, die er steeds op wijst dat ik bewuster moet schieten," legt Elia uit in het AD. "Ik had eerder een keer de verre hoek gezocht, nu koos ik bewust voor de korte hoek."

Makaay stopt met KNVB-cursus

Dergelijke tips kunnen de aanvallers van Feyenoord vaker verwachten, nu de oud-spits van onder meer FC Bayern München is gestopt met de cursus Coach Betaald Voetbal bij de bond. Mede omdat hij steeds meer uren maakt bij Feyenoord, overigens. En dat betaalt zich ui

Categorie: