maandag, 5. oktober 2015 - 17:49 Update: 05-10-2015 17:54

Lidl waarschuwt voor glassplinters in witte wijn

Lidl waarschuwt voor glassplinters in witte wijn
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Amsterdam

De Duitse supermarktketen Lidl heeft maandag een terugroepactie aangekondigd voor flessen witte wijn van de Franse leverancier Leroy Chevalier omdat er mogelijk glassplinters in de fles zijn gekomen. Dit meldt Lidl maandag.

'Het gaat uitsluitend om het artikel 'IGP Comté Tolosan Moelleux blanc 2014, 0,75l', aldus Lidl. De Franse leverancier Leroy Chevalier, Blanquefort, roept op dit moment het product 'IGP Comté Tolosan Moelleux blanc 2014, 0,75l' met lotnummer L3054AA terug.

​Verkeerde fles

Tijdens het afvullen van de desbetreffende wijn werd per abuis een verkeerde partij flessen gebruikt. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat zich glassplinters in het product bevinden. Vanwege mogelijk verwondingsgevaar bij consumptie worden klanten vriendelijk verzocht aan deze terugroepactie gehoor te geven.

Het desbetreffende product 'IGP Comté Tolosan Moelleux blanc 2014, 0,75l' met lotnummer L3054AA van de leverancier Leroy Chevalier werd verkocht in alle Nederlandse Lidl filialen en kan in alle Lidl-filialen worden teruggegeven. Vanzelfsprekend wordt de aankoopprijs terugbetaald, het tonen van de kassabon is daarbij niet nodig.

Provincie: