dinsdag, 6. oktober 2015 - 14:01

Auto rijdt woning binnen in Terhole

Auto rijdt woning binnen in Terhole
Foto: MV
Terhole

Een auto is maandagavond 5 oktober een huis binnengereden aan de Hulsterwegin Terhole. Een man raakte gewond. Eén andere verdachte is aangehouden.

Een man (45) uit Terhole reed met hoge snelheid rond 17.45 uur een huis binnen. De bestuurder moest met verwondingen naar het ziekenhuis. Mogelijk had hij gedronken. Om dat na te gaan is er bij hem een bloedtest gedaan waarvan de uitslag nog niet bekend is. De man is gehoord door agenten. Hij verklaarde niet meer te weten hoe het ongeval gebeurde.

Straatrace?

De politie kreeg tips van getuigen dat er wellicht een race gaande was tussen de gecrashte auto en een ander voertuig. De politie is een onderzoek gestart en heeft een tweede verdachte (26) aangehouden in zijn huis in Koewacht op verdenking van verlaten plaats ongeval. Deze verdachte verklaarde niets met het ongeval te doen te hebben en ook getuige te zijn geweest van het ongeluk. Er zou volgens zijn zeggen geen straatrace zijn geweest. Hij zou zich later hebben willen melden bij de politie als getuige.

Provincie:
Blik op 112: