donderdag, 8. oktober 2015 - 18:38 Update: 08-10-2015 18:45

Grootschalig onderzoek na dodelijk schietincident in Rotterdam

Grootschalig onderzoek na dodelijk schietincident in Rotterdam
Foto: Archief MV
Rotterdam

De politie in Rotterdam heeft donderdag een groot rechercheteam geformeerd dat onderzoek doet naar een dodelijk schietincident dat in de avond van woensdag 7 oktober plaatsvond.

Woensdagavond werd een 54-jarige man uit Rotterdam in een woning aan de Zevenkampse Ring neergeschoten. Ambulancepersoneel en een mobiel medisch team probeerden de man nog te redden, maar dat mocht helaas niet meer baten.

De politie is dezelfde avond een buurtonderzoek gestart en de Forensische Opsporing heeft de woning onderzocht op sporen. De woning is nog niet vrijgegeven. Het Team Grootschalige Opsporing bestaat uit 20 rechercheurs die speciaal voor dit onderzoek zijn vrijgemaakt.

Getuigen blijven welkom

Het team heeft al een aantal getuigen gesproken, maar nieuwe getuigen blijven welkom. Het schietincident vond rond 20.50 uur plaats op de Zevenkampse Ring, in het gedeelte tussen de Citer en de Piccolo, aan de kant met de even huisnummers.

De politie is nog op zoek naar mensen die op woensdagavond 7 oktober voor of na de schietpartij in die buurt iets verdachts is opgevallen. Heeft u bijvoorbeeld gezien dat na het schietincident één of meerdere mensen wegvluchtten? Of heeft u andere informatie die mogelijk van belang is in het onderzoek? Belt u dan met de Rotterdamse politie via 0900-8844 en vraag naar TGO “Zeven”. Anoniem belt u naar 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112: