vrijdag, 9. oktober 2015 - 22:38 Update: 10-10-2015 12:33

Asielzoekers in azc Duitsland gaan elkaar te lijf met bezems en pannen, twee mensen raken zwaargewond

'Zwaargewonden bij vechtpartij in Duitse asielzoekercentrum'
Baden-Württemberg

In verschillende asielzoekerscentra in Duitsland zijn vrijdag vechtpartijen uitgebroken. Twee personen raakten hierbij zwaargewond. Dit meldt Der Spiegel.

Bij een vechtpartij in Baden-Württemberg gingen rond de 20 personen elkaar te lijf met bezems, pannen en andere objecten uit het scholencomplex. Hierbij raakte twee personen zwaargewond en een licht gewond.

In Thüringen werden politieagenten aangevallen door asielzoekers toen zij een 29-jarige Irakees wilde aanhouden op verdenking van aanranding. De agenten werden bekogeld met stenen. De politie heeft hier drie personen aangehouden. Naast de Irakees werden nog twee personen aangehouden voor openlijke geweldpleging.

Donderdag was het ook al onrustig in verschillende opvangcentra. Door nog onbekende reden brak er brand uit in een kamer van een vluchteling in Ingolstadt. In de opvanglocatie worden ongeveer 100 personen opvangen. Vier personen werden in een ziekenhuis opgenomen omdat zij rook hadden ingeademd.

In een hotel in Hamburg-Neugraben gingen Afgaanse en Irakese asielzoekers met elkaar op de vuist. Een groep van 50 tot 60 personen waren betrokken bij het gevecht. De politie heeft hier drie personen aangehouden. Niemand raakte hierbij gewond. 

Lees alles over:
Categorie: