zondag, 11. oktober 2015 - 10:57

Man overleden bij eenzijdig ongeval in Breda

Man overleden bij eenzijdig ongeval in Breda
Foto: Archief MV
Breda

Een 35-jarige Bredanaar is zaterdagavond om 20.00 uur om het leven gekomen bij een eenzijdig ongeval. Ook de hond die bij hem in de auto zat overleefde de botsing niet.

De automobilist reed rond 20.00 uur op de Moerlaken. Vlakbij de kruising met de Emerparklaan reed hij tegen een boom. Een getuige heeft geprobeerd de man te reanimeren en gaf deze reanimatie over aan de hulpverleners die aankwamen. Helaas overleed de man ter plaatse. Ook de hond overleefde het ongeluk niet, daarvoor kwam de dierenambulance. Voor onderzoek naar het ongeval is de Moerlakenbrug enige tijd aan beide kanten afgezet.

Verkeersongevallenanalyse

Verkeersongevalanalisten van de afdeling Forensische Opsporing stelden na het ongeval een onderzoek in op de plaats van het ongeval. Zij stelden sporen veilig en maakten foto’s van de aangetroffen situatie en het beschadigde voertuig. Aan de hand van deze feiten en de verklaringen van getuigen probeert de politie de precieze toedracht van het ongeval te achterhalen.Voor de getuige die eerste hulp bood is slachtofferhulp ingeschakeld.

Provincie:
Blik op 112: