zondag, 11. oktober 2015 - 21:30

Cillessen en Krul naar huis

Cillessen en Krul naar huis
Foto: SXC
Amsterdam

Doelman Jasper Cillessen (Ajax), die afgelopen zaterdag in de warming up voor het treffen met Kazachstan aan zijn rug geblesseerd raakte, heeft het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. Ook Newcastle United-sluitpost Tim Krul, die in Astana in de 81e minuut met een knieblessure van het veld moest, is naar huis.

Bondscoach Danny Blind gaf gisteren in Astana al aan Feyenoord-keeper Kenneth Vermeer, die vijf optredens in het Nederlands elftal achter zijn naam heeft staan, toe te voegen aan de selectie. Maarten Stekelenburg is inmiddels ook opgeroepen. De Southampton-goalie stond in oktober 2012 voor het laatst onder de lat bij Oranje (Roemenië – Nederland 1-4).

Met de komst van Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), die zich vanmiddag in het Hilton in Amsterdam meldde, bestaat de selectie van Blind nu uit 23 man.

Nederland speelt dinsdag 13 oktober de laatste groepswedstrijd van de EK-kwalificatie tegen Tsjechië. Plaats van handeling is de Amsterdam ArenA, waarom het beginsignaal om 20.45 uur klinkt.

 

Categorie: