dinsdag, 13. oktober 2015 - 23:19

Beloning uitgeloofd in moord Ewoud Siegers

Beloning uitgeloofd in moord Ewoud Siegers
Foto: Archief EHF
Gouda

In het onderzoek naar de dood van Ewoud Siegers looft de Hoofdofficier van Justitie 10.000 euro uit voor de tip die leidt tot oplossing van de zaak.

De 43 jarige Ewoud uit Gouderak werd op 6 december 2014 levenloos gevonden in het park Noorderhout in Gouda. Het slachtoffer werd die zaterdagochtend gevonden door iemand die in dat Noorderhout park liep. Het lichaam ligt dan in het water. Er is toen meteen een onderzoek gestart en al snel werd duidelijk dat er sprake was van een misdrijf. Het onderzoek duurt sindsdien onverminderd voort.

Hoewel de auto van het slachtoffer werd terggevonden, zijn de bijzondere ringen die hij altijd droeg, nooit teruggevonden. Er werd in de zaak een verdachte aangehouden, maar deze is inmiddels heengezonden.

Het team is nog steeds op zoek naar degene(n) die verantwoordelijk is of zijn voor de dood van Ewoud. Om die reden looft de Hoofdofficier van Justitie een beloning uit van 10.000 euro voor de tip die leidt tot oplossing van de zaak.

Vragen

Heeft u informatie die voor het onderzoek van belang kan zijn? Het slachtoffer werd sinds 2 december 2014 vermist en werd vier dagen later, zaterdag 6 december levenloos gevonden in het park in Gouda. Heeft u informatie over de periode tussen zijn vermissing en de vondst van het slachtoffer? Neem dan contact op met het rechercheteam via nummer nummer 0900-8844. Liever anoniem, bel dan met M, via 0800-7000.
Wanneer u graag in persoon anoniem met de politie spreekt, kunt u bellen met het Team Criminele Inlichtingen via nummer 06 - 57 87 62 79.
 

Provincie:
Blik op 112: