donderdag, 15. oktober 2015 - 11:32 Update: 15-10-2015 14:03

Radio Continu brengt het echte Oktoberfest gevoel naar Nederland!

Radio Continu brengt het echte Oktoberfest gevoel naar Nederland
Foto: Radio Continu
Tweede Exloermond

Wie het Oktoberfest hoogtepunt van het jaar een keer van dichtbij wil meemaken hoeft niet naar het buitenland af te reizen. Zaterdag 31 oktober zal het “Ein prosit der gemütlichkeit” regelmatig klinken in de Bonte Wever in Assen om met elkaar te proosten.

Jaarlijks komen luisteraars uit het hele uitzendgebied; Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland af op het Oktoberfest van de populaire radio zender. Dit jaar is Radio Continu er opnieuw in geslaagd om unieke bands te contracteren uit het Oostenrijkse Zillertal.

Die Mayrhofner

Die Mayrhofner komen voor een eenmalig concert naar Assen samen met ex Schürzenjäger Freddy Pfister met zijn band ervaar je de echte gezellige Oktoberfest sfeer. Bovendien maak je als bezoeker dit jaar kans op een 5 daagse reis voor 2 personen naar het oktoberfeest 2016 in Mayrhofen. Erwin Aschenwald van de Mayrhofner trekt tijdens de avond de winnaar van de reis in Oostenrijk! Kaarten voor het Radio Continu Oktoberfest zijn online verkrijgbaar via www.radiocontinu.nl

Categorie:
Provincie: