donderdag, 15. oktober 2015 - 19:38 Update: 15-10-2015 19:47

Automobilist gaat ervandoor na uitstappen zwaargewonde man

Automobilst gaat ervandoor na uitstappen zwaargewonde man
Foto: MV
Deil

Donderdag rond 13.15 uur kwam een melding dat een personenauto op de Deilsedijk in Deil tegen een paaltje was gereden. Een man die uit de auto stapte bleek zwaar gewond.

De auto, bestuurd door een nog onbekend persoon, ging er vervolgens vandoor. De politie doet onderzoek en houdt ernstig rekening met een misdrijf.

De 23-jarige gewonde man is even later opgehaald en afgezet bij een tankstation aan de Rijksstraatweg in Meteren. Daar vroeg hij om hulp. Met een ambulance werd de 23-jarige overgebracht naar het Academisch Ziekenhuis Utrecht.

Rechercheonderzoek en getuigenoproep

De politie heeft zowel in Deil als in Meteren een onderzoek ingesteld. De recherche is op zoek naar de weggereden kleine auto en bestuurder. In verband met de aanrijding tegen het paaltje op de Deilsedijk moet de auto aan de voorzijde schade hebben.

Getuigen die nog niet met de politie hebben gesproken, of mensen die meer weten over de betrokken auto worden verzocht om contact op te nemen met de Districtsrecherche in Tiel op telefoonnummer 0900-8844, of anoniem op 0800-7000.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):