zondag, 18. oktober 2015 - 9:26 Update: 18-10-2015 14:58

Chinezen zien ze vliegen, complete stad met gebouwen verschijnt in wolkendek

Chinezen zien ze vliegen, complete stad met gebouwen verschijnt in wolkendek
Foto: Screenshot Youtube / Paranormal Crucible
Jinhanxi/Foshan China

Er zijn bijzondere opname opgedoken op YouTube waarop is te zien dat er een complete stad met grote gebouwen boven de twee Chinese steden Jiangxi en Foshan zweeft.

De beelden, die op 8 oktober jl. werden opgenomen door een lokale inwoner, laten een complete stad met hoge gebouwen zien die net boven een wolk uitkomt die boven de stad hangt. In een poging een verklaring voor dit fenomeen te geven worden er diverse suggesties gegeven. 

Fatamorgana

Het zou gaan om een fatamorgana, een luchtspiegeling, die deze spectaculaire beelden zouden moeten verklaren. Het fenomeen, dat werd aanschouwd door honderden geschokte buurtbewoners, duurde slechts een paar minuten waarna het  volledig verdween. 

Parallel universum

Andere verklaringen gaan meer in de richting van buitenaards leven waarbij het bestaan van het parallelle universum als oorzaak van de bijzondere verschijning wordt genoemd. 

Hologram

Anderen houden het erop dat het hier gaat om een hologram dat door de moderne digitale technieken van beeldprojectie tot stand is gekomen. Het zou allemaal kunnen. Wat denkt u, als u de beelden bekijkt?

Categorie: