dinsdag, 20. oktober 2015 - 18:44 Update: 20-10-2015 18:49

Vrouw weigert brandende woning te verlaten

Vrouw weigert brandende woning te verlaten
Foto: Archief EHF
Roosendaal

Dinsdagmiddag hebben politiemensen een 31-jarige vrouw uit België en een 26-jarige vrouw uit Roosendaal aangehouden op verdenking van overtreding van de Opiumwet. Dit meldt de politie dinsdagavond.

'De 31-jarige Belgische bevond zich dinsdagmiddag in een woning aan de Reginadonk in Roosendaal, waar brand uit was gebroken. Na onderzoek bleek op de zolderetage van de woning een hennepkwekerij te zitten. De bewoonster van dat pand, de 26-jarige verdachte, meldde zich later die middag op het politiebureau', aldus de politie.

Vrouw weigert brandende woning te verlaten

De brandweer rukte dinsdagmiddag rond 13.30 uur met meerdere voertuigen uit voor een brand in een woning aan de Reginadonk. Ook de politie reageerde op de melding en moest een 31-jarige vrouw uit de woning halen, omdat zij in eerste instantie weigerde de woning te verlaten. 

Al snel bleek dat op de zolderetage van de woning een hennepkwekerij zat. De 31-jarige vrouw, woonachtig in België, is daarop aangehouden. Korte tijd later hield de politie ook een tweede verdachte, de 26-jarige bewoonster, aan. Zij kwam zich melden op het politiebureau. Het politieonderzoek naar de hennepkwekerij is nog gaande.

Provincie:
Blik op 112: