woensdag, 21. oktober 2015 - 11:58 Update: 21-10-2015 19:18

Vraagtekens rond vader zwangere Sabia

Vraagtekens rond vader zwangere Sabia
Foto: SXC
Berlijn

Volgens eigen zeggen is Sabia Engizek in de vierde maand van haar zwangerschap. In dat geval zou Rafaël van der Vaart niet de vader van haar kind kunnen zijn, omdat hij toen op trainingskamp was.

Eind juli liet Sabia zich nog ontvallen dat ze elf weken zwanger is, dan zou ze nu bijna zes maanden in verwachting moeten zijn, maar dat is volgens het Duitse OK! Magazine uitgesloten. Daarvoor is volgens het blad Sabia's buik gewoon niet dik genoeg.

Het blad schrijft verder dat Sabia zegt dat haar kindje is verwekt voordat Rafaël naar Sevilla vertrok. Maar als Ok! Magazine vier maanden terugrekent, zou dat op een conceptiedatum van 8 juli uitkomen. Alleen toen was Rafaël al op trainingskamp met zijn nieuwe club Betis Sevilla. Ook werd juist rond die tijd bekendgemaakt dat het stel uit elkaar was.

Het blad stelt dan ook de vraag; Als Sabia echt zwanger is, wie is dan de vader van het kind? Rafaël heeft tegenover de media bevestigd dat hij een nieuwe vriendin heeft: de 23-jarige Amsterdamse Christie.