woensdag, 21. oktober 2015 - 13:20

Jochem van Gelder, Keet! en de D!kdakkers omlijsten landelijke intocht in Meppel

Jochem van Gelder, Keet! en de D!kdakkers omlijsten landelijke intocht in Meppel
Foto: Archief EHF
Meppel

Dat Sinterklaas zaterdag 14 november aankomt is inmiddels alom bekend. Maar er is die dag nog veel meer te beleven in Meppel!

Voor, tijdens en na de intocht is er op zeven locaties in de stad van alles te zien en te doen. Het Sinterklaascomité, dat het dagprogramma verzorgt, maakt alvast bekend dat Jochem van Gelder, Keet! en de D!kdakkers komen optreden.

Side events

Van 10.00 tot 17.00 uur is er voor kinderen, ouders, opa’s en oma’s van alles te doen in Meppel. Een gezellig dagje uit voor het hele gezin! Op Bleekerseiland, de Prinsengracht, Groenmarkt, Kerkplein, De Wheem, Grote en Kleine Oever en het Slotplantsoen vinden overdag verschillende optredens en/of activiteiten plaats. Eén van de locaties wordt ingericht als kidsplein en op één van de locaties komt een nostalgische kermis.

Artiesten

Het Sinterklaascomité licht alvast een tipje van de sluier op met de bekendmaking van drie beroemde artiesten. Keet!, bekend van Telekids, verzorgt een spetterende show waar kinderen bij uit hun dak gaan. Jochem van Gelder is een echte kindervriend en eveneens bekend van televisie. Ook het feestduo de D!kdakkers weet wel hoe ze het publiek trakteren op een feest. De artiesten treden op meerdere podia op. Het volledige dagprogramma met álle acts en locaties maakt de organisatie binnenkort bekend, dus houd www.sinterklaasmeppel.nl in de gaten!

Sponsors

Het dagprogramma met de side events wordt mede mogelijk gemaakt door bijdragen van Handelsvereniging Nijeveen, ICC Parkmanagement, Meppeler Handelsvereniging, Businessclub Meppel, Stichting De Grote Trek, Stichting Grote Broer, Het Burgerweeshuis Meppel, Stichting Ondernemersfonds Meppel, Stichting Waarborgfonds Meppel en Provincie Drenthe.

Facebook en Twitter

Sinterklaas Meppel volgen op social media? Blijf op de hoogte via Facebook.com/Sinterklaasmeppel of Twitter.com/sintinmeppel.