vrijdag, 23. oktober 2015 - 14:50 Update: 23-10-2015 15:28

Meisje (17) in Breda door 5 jongemannen aangerand

Meisje (17) in Breda door 5 jongemannen aangerand
Foto: Archief FBF.nl
Breda

Donderdagavond is in Breda een 17-jarig meisje door een groep van vijf jongens aangerand. Dit meldt de politie die een onderzoek is gestart vrijdag.

In struiken getrokken

Het zedenmisdrijf vond plaats op donderdagavond 22 oktober 2015 rond 21.00 uur op de Belcrumweg. De aangeefster (17) was te voet onderweg naar het station en had haar muziekdopjes in de oren om muziek te luisteren. Net voorbij het plein met diverse supermarkten en winkels werd ze aangesproken. Een groep van vijf jongens trok haar mee opzij richting struiken en hielden haar in bedwang. Ze werd daarbij onzedelijk betast.

Signalementen

Toen de daders iemand zagen naderen, gingen ze er vandoor. De aangeefster rende richting het station. De jongens zijn de andere kant op gegaan, waarna het slachtoffer twee scooters hoorden starten. Ze spreekt over vijf jongemannen van rond de twintig jaar oud, licht getint en allemaal in donker kleding. Een van hen had echter een opvallend rood jas aan. De jongens spraken Nederlands tegen het meisje en onderling met elkaar in een onbekende taal.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):