vrijdag, 23. oktober 2015 - 20:24 Update: 23-10-2015 20:27

100.000e bezoeker voor Grease bij Kunstlinie Almere Flevoland

100.000e bezoeker voor Grease bij Kunstlinie Almere Flevoland
Foto: Annemieke van der Togt
Almere

De cast van de musical Grease ontving afgelopen donderdag in een volle zaal in de Kunstlinie Almere Flevoland de 100.000e bezoeker. De musical bereikte deze mijlpaal slechts zes weken na de feestelijke première in Tilburg.

Monique Smit verrast cast in Almere

Op donderdag 22 oktober vond de eerste van een reeks van vier Grease-voorstellingen plaats in Kunstlinie Almere Flevoland. Na een lovend applaus en een staande ovatie verraste Monique Smit de cast met het heugelijke nieuws dat de musical al 100.000 bezoekers had getrokken. Uit handen van Monique Smit onving de cast dan ook een gouden ticket.

Grease

Grease vertelt het klassieke verhaal van de tieners Danny en Sandy die samen een romantische zomer hebben beleefd. Maar nu het nieuwe schooljaar begint, laten zij hun ware gevoelens niet zien in he bijzijn van hun vriendengroepen. In deze nieuwe versie schittert een nieuwe generatie musicalsterren op het podium, de hoofdrollen worden vertolkt door Tim Douwersma en Vajèn van den Bosch. Voor de matineevoorstelling op zondag 25 oktober zijn nog kaarten verkrijgbaar.

Categorie:
Provincie: