dinsdag, 27. oktober 2015 - 17:09 Update: 27-10-2015 17:12

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Kloosterburen

Politie zoekt getuigen van dodelijk ongeval Kloosterburen
Kloosterburen

De politie doet onderzoek naar de toedracht van het zeer ernstige verkeersongeval dat vrijdagavond in Kloosterburen plaats vond. Hierbij overleed een 45-jarige man uit Warfhuizen en een 30-jarige man uit Kloosterburen raakte zeer ernstig gewond. De politie vraagt eventuele getuigen zich te melden.

Rit

Het is nog niet duidelijk waar de mannen vandaan kwamen. Wel is duidelijk dat de mannen in een Caddillac via de H. van Cappenbergweg richting het Nijenklooster reden. Voorbijgangers zagen de auto iets na half twaalf ’s avonds op de kop in de droge sloot liggen en alarmeerden de hulpdiensten. De 45-jarige man bleek al te zijn overleden. De 30-jarige inzittende werd in kritieke toestand uit de auto gehaald en werd naar het UMCG in Groningen gebracht. Zijn toestand is nog steeds levensbedreigend.

Getuigen

Indien mensen deze specifieke auto vlak voor het ongeluk hebben zien rijden, dan verzoekt de politie hen om contact op te nemen met de politie in Zuidhorn, via het telefoonnummer 0900-8844 (lokaal tarief).

Provincie:
Blik op 112: