vrijdag, 30. oktober 2015 - 13:18 Update: 30-10-2015 13:21

Hake hoofdtrainer bij FC Twente en Pusic assistent-trainer

Hake hoofdtrainer bij FC Twente en Pusic assistent-trainer
Foto: Archief FBF.nl
Enschede

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) René Hake is de komende tijd hoofdtrainer van FC Twente. De coach heeft deze week de formaliteiten rondom het hoofdtrainerschap afgerond en krijgt in Enschede extra steun van assistent-trainer Marino Pusic.

"Met de komst van Marino Pusic als assistent van hoofdtrainer René Hake hebben we de technische staf rond. Beide trainers vullen elkaar uitstekend aan. We hebben er vertrouwen in dat we daarmee kunnen gaan voor het maximale dit seizoen", laat technisch manager Ted van Leeuwen weten op de clubsite van FC Twente.

Ook Hake kijkt uit naar de samenwerking met de nieuwe technische staf. "Ik ben blij dat we Marino aan de staf kunnen toevoegen. De afgelopen weken heeft hij meegelopen bij de eerste selectie en dat is van beide kanten uitstekend bevallen. Met hem halen we een deskundige en gedreven trainer in huis", aldus de trainer.

FC Twente stelt dit seizoen vooral teleur. De ploeg van Hake wist pas twee duels te winnen en bezet de dertiende plaats in de Eredivisie met negen punten. Zondagmiddag om 14.30 uur wacht het uitduel met nummer negen FC Utrecht.

Categorie:
Provincie: