woensdag, 4. november 2015 - 7:55 Update: 04-11-2015 11:38

Man overleden na handgemeen in Rozendaal

Dode bij verkeersruzie Rozenburg
Foto: Archief MV
Rozenburg

Bij een kennelijke verkeersruzie die uitliep op een handgemeen is dinsdagavond een 54-jarige Rozenburger overleden op de Grote Stern in zijn woonplaats.

Drie plaatsgenoten zijn aangehouden om duidelijk te krijgen wat zich precies afspeelde. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

De 54-jarige man reed rond 22.50 uur in zijn auto achter een andere met als bestuurder 27-jarige Rozenburger en zijn 26-jarige vriendin.

De politie staat nog aan het begin van het onderzoek, maar op de Grote Stern ontstond kennelijk een ruzie die op de weg tot een handgemeen kwam.

Kort daarna werd de politie gebeld en agenten arriveerden rond 23.00 uur. Ze zagen dat een man door anderen in bedwang werd gehouden en dat er een vijftiental omstanders stonden. De man was niet aanspreekbaar. Agenten begonnen een reanimatie en ambulancepersoneel nam dit over. Het mocht niet meer baten, de man overleed kort voor middernacht.

De inzittenden van de voorste auto zijn aangehouden. Ook een 50-jarige Rozenburger zit op dit moment vast. Dit om een duidelijk beeld te krijgen van wat zich dinsdagavond afspeelde. De politie spreekt tevens met verschillende getuigen.

Provincie:
Blik op 112: