woensdag, 4. november 2015 - 16:26 Update: 04-11-2015 16:27

De Vrij halfjaar uit de roulatie na knieoperatie

De Vrij halfjaar uit de roulatie na knieoperatie
Foto: Archief EHF
Antwerpen

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Stefan de Vrij heeft een harde klap geïncasseerd. De centrale verdediger van Lazio Roma is woensdagochtend in Antwerpen geopereerd aan zijn knie.

Volgens zijn werkgever moet de Oranje international een half jaar revalideren. Een zware tegenvaller voor de Zuid-Hollander, die al langere tijd kampte met klachten in zijn linkerknie. Sinds begin september staat hij al aan de kant. Toen haakte hij in de rust van de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Turkije af.

De Vrij bekende na afloop opnieuw last te hebben van zijn knie. Aan het einde van vorig seizoen was De Vrij ook al geblesseerd aan het gewricht. Volgens de medische staf van Lazio Roma had bondscoach Danny Blind de oud-speler van Feyenoord zelfs helemaal niet mogen opstellen.

De Vrij is in het verleden ook al eens geopereerd waardoor de Italiaanse club een ingreep in eerste instantie niet zag zitten. Door middel van het inspuiten van groeihormonen hoopte Lazio dat een operatie voorkomen kon worden, dat is uiteindelijk niet het geval gebleken.

Op Twitter wenst zijn werkgever de oud-Feyenoorder veel succes met zijn herstel. "Beste wensen aan onze speler Stefan de Vrij. We verwachten dat je sterker dan voorheen terugkeert op het veld."

Categorie: