woensdag, 4. november 2015 - 22:24 Update: 24-11-2015 17:31

Dode vrouw gevonden in Hoevelaken, politie doet onderzoek

Dode gevonden in Hoevelaken, politie doet onderzoek
Foto: fbf archief
Hoevelaken

De politie is woensdagavond in Hoevelaken een onderzoek gestart na de vondst van een dode 39-jarige vrouw.

Het levenloze lichaam werd rond 19.00 uur door de politie op een adres aan de Frans Trompstraat aangetroffen. De politie doet onderzoek naar de oorzaak en de omstandigheden en sluit hierbij een misdrijf niet uit. De forensische opsporing doet uitgebreid onderzoek in en om de woning. Ook donderdag zal dat onderzoek nog worden voortgezet. Een deel van de straat is hierdoor afgesloten. Het slachtoffer betreft de bewoonster van de woning.

Vanaf de start van het onderzoek op woensdag 4 november is door de forensische opsporing in en rondom de woning van het slachtoffer minutieus onderzoek verricht. Dat onderzoek is nog steeds gaande. Vanaf de start is een grootschalig rechercheteam ingericht dat onderzoek doet naar de toedracht. Op het lichaam van de vrouw is sectie verricht om de doodsoorzaak vast te stellen. Hierover kan in het belang van het onderzoek niet in detail worden getreden. Wel is de sectie aanleiding om uit te gaan van een misdrijf. Rechercheurs hebben de afgelopen dagen onderzoek gedaan. Ze hebben daarbij veel mensen gesproken in relatie tot dit onderzoek.

Oproep getuigen

De recherche is op zoek naar de ex-partner van het slachtoffer, tevens vader van de kinderen. Zijn auto werd onbeheerd in Amersfoort aangetroffen. De recherche probeert in contact te komen met hem en wil met hem in gesprek. Tot nu toe is zijn actuele verblijfplaats onbekend. De politie roept de vader van de kinderen op om zich te melden bij de politie. De politie roept ook getuigen op die informatie hebben over zijn actuele verblijfplaats contact met ons op te nemen. 

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):