donderdag, 5. november 2015 - 16:11

Gevaarlijk drugslab in woonwijk ontmanteld

Gevaarlijk drugslab in woonwijk ontmanteld
Sprang-Capelle

Op aanwijzingen van buurtbewoners heeft de politie woensdagavond een drugslab in een schuur achter een woning in Sprang-Capelle gevonden. Er stonden verschillende jerrycans en flessen met chemicalien. Er werd daadwerkelijk, op zeer onprofessionele wijze, drugs geprepareerd. Dat leverde volgens de politie een levensgevaarlijk situatie op.

De politie kreeg op woensdag 4 november 2015 een tip van een verdachte situatie rondom een woning aan de Fazant Zo was er gezien dat er tientallen blauwe vaten naar binnen gebracht zouden zijn. Na overleg met de Officier van Justitie werd uiteraard besloten om deze woning te bezoeken.

Schuur en woning 

Om 21.30 uur is de politie naar de woning gegaan. Er was niemand aanwezig. In de tuin werden al direct attributen aangetroffen die wezen op de productie van drugs. Ook roken de agenten duidelijk de chemische geur van amfetamine. Eerst werd de schuur bij de woning doorzocht waarbij het team op verschillende plekken drugs en attributen om drugs te maken aantroffen. In totaal werd 16 kilo amfetamine gevonden.  

Provincie:
Blik op 112: