zaterdag, 7. november 2015 - 9:00 Update: 07-11-2015 20:42

Slachtoffer (27) dodelijke schietpartij Krommenie bekende van politie

Dode na schietincident in Krommenie
Foto: Archief EHF
Krommenie

De politie heeft de identiteit achterhaald van de man die in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven kwam tijdens een schietincident aan het Spinozahof.

'Het betreft een 27-jarige man uit Krommenie', aldus de politie. Het slachtoffer was een bekende van de politie.

Omstreeks 01.50 uur vannacht kreeg de politie melding dat er schoten waren gehoord in de omgeving van het Spinozahof in Krommenie. Bij onderzoek ter plaatse werd het levenloze lichaam aangetroffen van een man, die door een misdrijf om het leven was gekomen. De politie startte direct een Team Grootschalige Opsporing (TGO) op en is volop bezig met het onderzoek.

Getuigen gezocht

De politie wil graag met iedereen in contact komen die in de nacht van vrijdag op zaterdag getuige is geweest van het schietincident of in de dagen voorafgaand iets opvallends heeft gezien in de omgeving van de Spinozahof.

Uitgebrande auto Amsterdam-Noord

In Amsterdam-Noord is vannacht een uitgebrande personenauto aangetroffen op de Meteorenweg. Of deze auto verband houdt met de schietpartij in Krommenie is nog onderwerp van onderzoek. Voor de brand zijn volgens de politie wel vier personen aangehouden. Over de aanleiding van de schietpartij is nog niets bekend, ook zijn er nog geen verdachten aangehouden.

Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):